Povežite se s nama

Vijesti

Plakati SDSS-a za EU izbore na udaru vandala u raznim dijelovima Rijeke

Objavljeno

naSamostalna demokratska srpska stranka uoči skorašnjih izbora za Europski parlament u raznim dijelovima Rijeke zakupila je reklamne površine za svoje tzv. jumbo postere, no poruka koja se s njih odašilje očito se nekima nije svidjela.

SDSS-ovi posteri našli su se na udaru vandala na brojnim lokacijama diljem Rijeke. Neki su znatnije oštećeni, kao ovaj kojeg imate priliku vidjeti s Krimeje u naslovnoj fotografiji sa slikom Milorada Pupovca i natpisom djelomično na ćirilici “Rođen u Hrvatskoj”, dok ima i onih koji su tek manjim dijelom sprejevima išarani, naročito dio poruka ispisan na ćirilici.

U ovom trenutku nije poznato je li riječka policija ovim slučajevima posvetila pažnju, kao ni to je li SDSS uopće prijavio policiji uništavanje njihovih izbornih plakata.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže