Povežite se s nama

Mozaik

Planirano savjetovanje i pomoć trudnicama na Grobniku održat će se u Viber grupi

Objavljeno

na
Zbog trenutne situacije savjetovanje i pomoć trudnicama održat će se pomoću Viber grupe, uz stručno vodstvo, javlja Općina Jelenje.

Nedavno je potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji za provođenje programa pod nazivom “Tečaj za trudnice i roditelje” koji je trebao zamijeniti i unaprijediti dosadašnji tečaj pripreme za porod. Početak je bio predviđen za drugu polovicu ožujka, no zbog javno-zdravstvene situacije trenutno nije moguće (i sigurno) započeti s održavanjem tečaja.

– Cijeli tim suglasan da se, dok ne bude bilo moguće uživo održavati radionice kako je bilo planirano, oformi Viber-grupa preko koje bi mogle ostvariti neposredniju komunikaciju s budućim majkama i gdje bi im cijeli tim bio na raspolaganju. U dogovoru s rodiljama mogu se održavati pojedinačna ili grupna savjetovanja te ih tako umiriti i pripremiti na porod i roditeljstvo. Rodilje će, radi dobivanja privole za uključenje u Viber-grupu, kontaktirati patronažna sestra (Bojana Burić), a mogu se i samostalno javiti telefonom na: Bojana Burić 099 251 8224; Maja Maržić 098 510 163.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram