Povežite se s nama

Mozaik

Platak pravi hit prošlog vikenda

Objavljeno

na

Na redovitoj tjednoj konferenciji za novinare zamjenik župana Primorsko-goranske županije, Marko Boras Mandić, izrazio je zadovoljstvo velikom posjećenosti Skijališta Platak. “Samo jučerašnji dan prodano je preko 700 karata za skijalište Radeševo. Definitivno je urodio plodom napor Primorsko-goranske županije da obnovi sportsku infrastrukturu na Platku i da joj vrati stari sjaj”, izjavio je zamjenik Župana i podsjetio da je Primorsko-goranska županija u projekt Regionalnog sportsko rekreacijskog i turističkog centra Platak uložila preko 20 milijuna kuna od čega se pola odnosi na cestovnu infrastrukturu.

Cilj projekta je izgraditi i urediti suvremeni turistički sportsko rekreacijski centar sa sadržajima koji će omogućiti cjelogodišnje korištenje, unaprijediti sport i rekreaciju, obogatiti turističku ponudu Kvarnera kroz optimalno korištenje raspoloživih prirodnih resursa i njihovu kvalitetu, podsjetio je Boras Mandić.

Prošli je tjedan otvoreno i nova staza Radeševo 2 duga  preko 1 kilometar, s kojom sada Platak ima ukupno 7 kilometara skijaških staza te 5 kilometara staze za nordijsko trčanje. Od kraja prošle godine do danas, na Platku je prodano ukupno 3 600 karata, što je najviše od kada Platkom upravlja Goranski sportski centar. U tom je razdoblju Skijalište bilo zatvoreno samo pet dana, i to zbog loših vremenskih prilika.

Zamjenik župana podsjetio je i na činjenicu da Županija ulaže i u druge sportske objekte. Kada su u pitanju zimski sportovi, uz skijalište Čelimbaša, tu je i Klizalište u Delnicama koji također ovih dana bilježe veliku posjećenost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram