Povežite se s nama

Vijesti

Plenković sudjelovao na sastanku riječkog HDZ-a, domaćin Ostrogović pozvao na zajedništvo

Objavljeno

na

U prostorije HDZ-a Rijeka u u petak je stigao stranački predsjednik Andrej Plenković, a domaćin Josip Ostrogović na tome mu je zahvalio putem društvenih mreža.

“Jučerašnjem sastanku gradskog odbora, predsjednika temeljnih ogranaka i gradskih vijećnika HDZ-a Rijeka prisustvovali su i predsjednik HDZ-a premijer gospodin Andrej Plenković i ministar mora, prometa i infrastrukture gospodin Oleg Butković.

Kao predsjednik gradske organizacije otvorio sam sastanak prigodnim govorom gdje sam svima zahvalio na dolasku i potaknuo sve članove na zajedništvo i zajednički rad na dobrobit svih ljudi našeg kraja.

Gospodin Plenković se u razgovoru s članovima dotaknuo tema lokalne i nacionalne politike, dobrih rezultata koje smo ostvarili na nedavnim lokalnim izborima i odličnih rezultata koji su ovaj tjedan još jednom potvrdili rad aktualne Vlade HDZ-a.

Moram na kraju reći da sam imao tu privilegiju biti domaćin ovog druženja”, poručio je Ostrogović.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram