Povežite se s nama

Mozaik

Plesna skupina Dance Queen nastavlja nizati uspjehe, pobijedili na Gala Nightu u Zagrebu

Objavljeno

naProšli tjedan od 9 do 12.05.2019 održalo se veliko Internacionalno natjecanje u Zagrebu na kojem je sudjelovalo 50  zemalja i 12 300 plesača iz svijeta. U sklopu natjecanja održala se i GALA NIGHT koje je okupila 20 najboljih točaka od 2480 koreografija koje su se izvele u sklopu natjecanja i u kojem je Dance Queen slavio s velikom pobjedom. 

Dance Queen je ostvario nevjerojatan uspjeh i u redovnom djelu takmičenja ostvarivši nominaciju s čak 8 plesnih koreografija u top 20 najboljih koreografija natjecanja i uz to su slavili s 26 zlatnih medalja, 15 srebrnih medalja i 8 brončanih medalja s plesačima od 5 do 25 godina koji su se natjecali u disciplinama show dance, modern dance, jazz dance, Acro dance i theatar musical.

Dance Queen je aktivni član Hrvatskog show dance saveza koji je dio najvećeg svjetskog plesnog saveza. Hrvatski show dance savez djeluje od 1993 godine i u Hrvatskoj je mnogo pridonio razvitku plesne scene i stvaranju kvalitetnih plesača koji svoju funkciju trenutno obnašaju kao voditelji klubova ili plešući u plesnim ansamblima u Hrvatskoj i inozemstvu. Predsjednica saveza je gospođa Ines Mamić a tajnica saveza Iva Štifter Knezić . I ovaj put pokazali smo da su svi klubovi iz saveza nevjerojatni i stvarno među boljim klubovima u Europi svojim postignućima pa ovim putem Dance Queen čestita svojim kolegama Step by stepu, Modusu i Megablastu iz Zagreba i Velike Gorice na izvrsnim rezultatima. 

Kup Hrvatske za kvalifikaciju za Državno natjecanje održao se od 25-28.04 na kojem je klub također briljirao osvojivši 20 zlatnih medalja,14 srebra i 12 bronci te na Grand Prixu se predstavili sa solisticom Evelin Žužić, Irom Đerić Hasanac i Klarom Šimić te klupskom skupinom „Sisters“. Veliki rezultati otvorili su nam vrata za najbolji plasman na Državnom natjecanju i kvalifikaciju za Svjetsko prvenstvo koje se u 11 mjesecu održava u Njemačkoj.  Na kupu Hrvatske se predstavilo 16 klubova i 1400 plesača 

Nakon uspješne sezone Dance Queena, na mnogim međunarodnim natjecanjima ali i visokog postignuća na super talent showu u kojem su osvojili zlatni gumb i visoko treće mjesto u finalu, plesni klub je okrunio svoju sezonu i velikim priznanjima grada Kraljevice i Primorsko goranske županije. Klub je dobitnik velike godišnje nagrade grada Kraljevice te godišnje nagrade Primorsko goranske županije za rad s djecom i mladima te za postignute rezultate i promociju grada i županije. Ovo je još jedna potvrda kvalitetnog rada i velikog uspjeha kluba koji nastavlja nizati uspjehe i rezultate promovirajući Kraljevicu, Crikvenicu, Otok Krk, Rijeku i ostale gradove Primorsko goranske županije, poručuju iz plesnog kluba u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram