Povežite se s nama

Vijesti

Plesni Studio Trinity&co. u subotu nastupa u HKD-u na Sušaku

Objavljeno

na





Plesači svih dobnih skupina ove će subote rasplesati Hrvatski kulturni dom na Sušaku.

Plesni Studio Trinity&co. okuplja profesionalne i rekreativne plesače koji će 25. Siječnja s početkom u 19:30 održati veliku završnu zimsku produkciju. Očekuje vas program koji se sastoji od dvadesetak koreografija u izvedbi 70-ak  plesača. Nešto manje od sat vremena programa sačinjen je koreografija koje su polaznici savladali u prvom zimskom polugodištu  tekuće plesne godine.

Ulaznice je moguće nabaviti putem online prodaje na stranici Moje karte ili na ulazu u Hrvatski kulturni dom na Sušaku sat vremena prije početka.

Plesni studio Trinity&co. osnovan je 2015. godine, a već godinu nakon smješta se na adresu Zagrebačka 21c u samom centru grada. Preko 200 kvadrata prostora danas  je “drugi dom“  stotinjak članova koji pohađaju plesni i/ili fitness program. Studio stvara i razvija autorske  zabavne programe, teži profesionalnim angažmanima i nastupima, snimanju reklama i editorijala,  sudjeluje na brojnim natjecanjima i prenosi svoje znanje na mlađe generacije.

Upisi započinju u zadnjem tjednu siječnja i to u plesni i fitness program. Za više informacija I termine treninga posjetite njihovu službenu Facebook stranicu, Instagram profil, YouTube kanal ili WEB STRANICU,a u svakom trenutku tražene informacije možete dobiti i pozivom na broj telefona 0915321043.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram