Povežite se s nama

Vijesti

Počeli radovi na proširenju groblja Viškovo

Objavljeno

na

Realizacija još jednog kapitalnog projekta u Viškovudanas je i fizički počela. U jutarnjim satima u posao je uveden izvođač radova – tvrtka MDK Građevinar. Riječ je o izgradnji 3. faze groblja Viškovo čijom će se realizacijom dobiti 143 nova ukopna mjesta i 120 grobnih niša. Ugovorena vrijednost radova je 4.670.876,85 kn bez PDV-a.

Radovi na proširenju mjesnog groblja Viškovo obuhvaćaju izgradnju dvaju polja s grobnim mjestima u zemlji, pet blokova niša, oborinsku odvodnju, javnu rasvjetu, uređenje pješačkih staza te središnjeg trga novog dijela groblja.

Rok za izvođenje je 150 kalendarskih danapa bi prema dinamičkom planu trebali završiti u srpnju ove godine. Radovi se izvode na mjesnom groblju Viškovu na kojem se obavljaju ukopi.

Izvođač radova je posebno dužan sve radove izvoditi s posebnom pažnjom i pijetetom prema mjestu izvođenja radova te u svemu poštovati komunalni red na groblju i mjesne običaje. Osim toga, obvezan je jedan sat prije i jedan sat nakon završetka pogreba i drugih događanja na groblju, zaustaviti radove.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram