Povežite se s nama

Vijesti

Počelo cijepljenje djelatnika KBC-a trećom dozom

Objavljeno

na
U ponedjeljak, 18. listopada 2021. započelo je cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka trećom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19. Cijepljenje se u ponedjeljak odvijalo na lokalitetu Rijeka, dok će se u utorak i srijedu nastaviti na lokalitetima Sušak i Kantrida.  Već se prvog dana za cijepljenje trećom dozom dobrovoljno prijavilo 800 djelatnika KBC-a Rijeka.

Tim je povodom ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić izrazio zadovoljstvo što će sigurnost zaposlenika i pacijenata u riječkoj bolnici biti podignuta na višu razinu, dodajući da će se cijepljenje djelatnika KBC-a Rijeka nastaviti ovisno o primitku druge doze jer je taj podatak važan pri planiranju primjene treće doze.

U KBC-u Rijeka postotak zaposlenika s COVID putovnicama bliži se broju od 90 posto, a posljednjih je dana još stotinjak djelatnika pristupilo prvom cijepljenju.

KBC Rijeka nastavlja provoditi najstrože preventivne mjere u svim segmentima kliničkog rada kako u dijelu koji se odnosi na bolesnike tako i u dijelu koji obuhvaća zaposlenike, pri čemu se oni necijepljeni redovito testiraju dva puta tjedno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže