Povežite se s nama

Mozaik

Počinje maškarano ludilo na Halubju

Objavljeno

na


Peto godišnje doba danas, na Antonju, službeno počinje i na Viškovu. Nakon što večeras u 18 sati na Bregu općinske ključeve od načelnice Sanje Udović preuzme meštrica Halubajskega karnevala Mića Maja, maškarano ludilo može početi.

Već tradicionalno na dan Halubajskog karnevala, u subotu, 18. siječnja 2020., sa startom u Viškovu odvijat će se 11. Rally maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija 2020. Svi ljubitelji maškara, karnevala, oktana i životnog veselja moći će ispratiti šarena vozila na dva, četiri i više kotača s parkirališta Milihovo u 10.01 sati na putu do Opatije.

Prošle godine proslavili smo jubilarni 20. Halubajski karneval koji je prvi put doživio noćno izdanje. Ove godine nastavljamo u istom ritmu sa 21. Halubajskim karnevalom – noćnim karnevalom. U šatoru na parkiralištu Milihovo održat će se prijem predstavnika grupa kod općinske načelnice s početkom u 15.00 sati. Uz tridesetak maškaranih grupa s preko 1.700 maškara iz Primorsko-goranske županije, Istre te susjedne Slovenije, na ovogodišnjoj povorci pridružit će nam se i uvijek dragi gosti, članovi Federacije europskih karnevalskih gradova iz Mirandole, Venecije, Padove i Hrvatske. Prometnica kroz Viškovo bit će u subotu 18.01.2020. zatvorena od 16:00 -20:00 sati od kružnog toka Plodine do Restorana Mladenka.

Pod okriljem noći maškarana povorka krenuti će s benzinske postaje Filtom u 17.00 sati. Praćena igrom svjetla i sjene kretat će se prema šatoru na parkiralištu Milihovo, gdje se zabava nastavlja uz uvijek odlične Grooverse i Ansambel Slovenski muzikantje.

Okupljanjem kod stare škole u Marčeljima 19. siječnja 2020. u 11.00 sati počinje 16. Smotra mićeh zvončari pul Marčeji na kojoj se očekuje desetak zvončarskih grupa.

Lepo se maškaraj i pridi na noćni karneval va halubajski kraj!

Zahvaljujemo na objavi informacije te praćenju prvih ovogodišnjih karnevalskih događanja na Viškovu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram