Povežite se s nama

Crna kronika

Policija istražuje što se dogodilo u Vrbniku u sukobu na karnevalskoj zabavi

Objavljeno

naFizički sukob koji se dogodio proteklog petka u Vrbniku na otoku Krku na karnevalskoj zabavi između nekoliko policajaca koji su bili ili “u civilu” ili izvan službe te jednog muškarca koji se zabavljao trenutno se istražuje.

Što se točno dogodilo u ovom trenutku još uvijek nije poznato, osim da je muškarcu razbijena glava čašom te je završio s deset šavova.

Sve to otkrio nam je čitatelj svojim opširnim otvorenim pismom.

U ponedjeljak ujutro stigao nam je i kratki odgovor iz policije o ovom slučaju. “Slijedom Vašeg upita, izvješćujemo Vas kako je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica o ovom događaju”, stoji u kratkom odgovoru koji je stigao iz Ureda načelnika Policijske uprave primorsko-goranske.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže