Povežite se s nama

Crna kronika

Policija istražuje što se dogodilo u Vrbniku u sukobu na karnevalskoj zabavi

Objavljeno

na
Fizički sukob koji se dogodio proteklog petka u Vrbniku na otoku Krku na karnevalskoj zabavi između nekoliko policajaca koji su bili ili “u civilu” ili izvan službe te jednog muškarca koji se zabavljao trenutno se istražuje.

Što se točno dogodilo u ovom trenutku još uvijek nije poznato, osim da je muškarcu razbijena glava čašom te je završio s deset šavova.

Sve to otkrio nam je čitatelj svojim opširnim otvorenim pismom.

U ponedjeljak ujutro stigao nam je i kratki odgovor iz policije o ovom slučaju. “Slijedom Vašeg upita, izvješćujemo Vas kako je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica o ovom događaju”, stoji u kratkom odgovoru koji je stigao iz Ureda načelnika Policijske uprave primorsko-goranske.

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram