Povežite se s nama

Vijesti

Poljski LOT najavio svoju četvrtu avio liniju prema Rijeci

Objavljeno

na
Poljski nacionalni avioprijevoznik, LOT Polish Airlines, najavio je uvođenje svoje četvrte redovne linije prema riječkoj zračnoj luci.

LOT Polish Airlines danas je u prodaju pustio karte na novoj sezonskoj liniji iz Poljske za Rijeku. Radi se o liniji iz Zielone Gore, zračne luke u istoimenom gradu, udaljenog oko 150 kilometara od Poznana.

Bit će ovo prva, redovna linija iz spomenutog poljskog grada prema Hrvatskoj, a letovi su najavljeni od 04. srpnja do 05. rujna. Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa DashQ 400 kapaciteta 76 putnika, pa će LOT prema Rijeci ponuditi dodatnih 1.520 raspoloživih sjedala.

Karte za navedenu liniju su već u prodaji na službenoj stranici aviokompanije.

Podsjećamo, LOT je prošlog ljeta uveoliniju između Varšave i Rijeke koja će uprometu biti i ove godine. Prvi dolazakzrakoplova ove aviokompanije u Rijeku iz glavnog grada Poljske zakazan je za 10 dana, u subotu, 19. lipnja, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram