Povežite se s nama

Vijesti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za zaposlenike Luke Rijeka

Objavljeno

na
U petak 27. veljače 2015. godine Uprava Društva, Vedran Devčić, predsjednik Uprave, Linda Sciucca, članica Uprave i Nenad Janjić, član Uprave i predsjednici sindikata, Roberto Zubčić, Samostalni sindikat zaposlenika riječke luke i Rusmir Cimirotić, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenika riječke luke potpisali su u 13,00 sati u Rijeci, Riva 1, novi Kolektivni ugovor za zaposlenike Luke Rijeka d.d.

Na potpisivanju Kolektivnog ugovora prisustvovao je dr. sc. Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture te izrazio zadovoljstvo što ima priliku prisustvovati ovom važnom trenutku za sve zaposlenike Luke Rijeka d.d.. Čestitao je objema stranama što su cijeli pregovarački postupak proveli u partnerskom duhu i na kraju usuglasili stavove oko prava radnika i uvjeta rada, te naglasio kako bi mnogi bili sretni ovakvim Kolektivnim ugovorom.

Novi Kolektivni ugovor biti će u primjeni naredne tri godine, rezultat je partnerstva i socijalnog dijaloga između poslodavca i sindikata i osigurava socijalni mir i pozitivne okvire za nastavak uspješnog poslovanja Društva.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram