Povežite se s nama

Crna kronika

Predane tri puške i dva pištolja

Objavljeno

na


Na području u nadležnosti Policijske uprave  primorsko-goranske proteklih je dana zabilježeno više pronalazaka i dragovoljnih predaja oružja, eksplozivnih sredstava i streljiva. Građani s riječkog, čabarskog i crikveničkog područja dragovoljno su policiji predali tri puške i dva pištolja sa streljivom, izbjegavši na taj način moguće prekršajne ili kaznene sankcije, ali i opasnost za sebe i svoju okolinu.

Na području Klane pronađena su dva minsko eksplozivna sredstva, a u moru u Dramlju, ronilac je pronašao streljivo. Navedene su predmete preuzeli djelatnici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske.

Policijska uprava primorsko-goranska kontinuirano poziva građane na dragovoljnu predaju nedozvoljenog oružja,  streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava te se  protiv onih građana koje takva sredstva dragovoljno predaju neće pokretati prekršajni ili kazneni postupak.

Građani koji pronađu i zamijete takva sredstva, bilo u prirodi, kontejneru za otpad, na odlagalištu otpada  i sličnim mjestima trebaju odmah pozvati policiju na broj 192 i ni u kom slučaju ne dirati ih i pomicati. Opasnosti koje prijete od takvih sredstava velike su po život i imovinu, a o tome svjedoči i nedavni događaj u kojem je teško ozlijeđeno dijete, koje je među stvarima za otpad pronašlo i eksplozivno sredstvo.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže