Povežite se s nama

Mozaik

Predavanje Anite Šupe u Kostreni povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena

Objavljeno

na


Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, Centar kulture Kostrena organizira predavanje popularne nutricionistice Anite Šupe „Promjenom prehrambenih navika do boljeg zdravlja“.

Želite li naučiti više o Paleo – LCHF prehrani i kako je prilagoditi svojim individualnim potrebama, nemojte propustiti predavanje koje će se održati 6. ožujka 2020. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 18 sati.

Anita je u Švedskoj diplomirala prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu. Izdala je nekoliko vrlo popularnih knjiga među kojima je najpoznatija „Istine i laži o prehrani“, u kojima razotkriva mitove i zablude o prehrani uz savjete o tome kako prirodnom prehranom doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine. Zagovornica je povratka na tradicionalnu izvornu prehranu kakva je nekada bila, prije razvoja prehrambene industrije, kada bolesti modernog čovjeka nisu niti postojale ili su bile vrlo rijetke. Zagovarajući takva načela pokrenula je malu prehrambenu revoluciju. Njezin je cilj da svojim angažmanom i knjigama inspirira ljude na promjenu prehrambenih navika i preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram