Povežite se s nama

Vijesti

Predavanje “Zaštitimo sebe i svoju imovinu”

Objavljeno

naSutra, 12. veljače u 17 sati u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke, u organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave primorsko goranske, bit će održano edukativno predavanje u cilju prevencije kriminaliteta kaznenih dijela imovinskog karaktera.

Predavanje na temu “Zaštitimo sebe i svoju imovinu”, namijenjeno je vijećnicima i predstavnicima mjesnih odbora s područja Rijeke.

Predavanje će održati policijski službenik Odjela prevencije Dario Tonković, koji će prisutne upoznati s različitim pojavnim oblicima kaznenih djela imovinskog kriminaliteta kao što su: teške krađe provaljivanjem, drske krađe, prijevare na kućnom pragu i razbojništva.

Ciljana skupina edukacije su predstavnici mjesnih odbora i vijećnici koji su prepoznati kao važan čimbenik suradnje policije i građana, prvenstveno s osobama starije životne dobi koje su lake mete potencijalnih počinitelja kaznenih djela budući uglavnom žive same, iskorištava se njihova dob, dobronamjernost, neupućenost i nepažnja.

Stoga je cilj i ove edukacije što bolje senzibiliziranje javnosti i podizanje razine samozaštite kako bi se na taj način smanjio broj kažnjivih radnji na štetu građana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram