Povežite se s namaImenovanjem ključnih ljudi Izbornog stožera, riječki je HNS potvrdio spremnost za nadolazeće parlamentarne izbore neovisnoo tome hoće li Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati biti dio neke koalicije ili će na izbore samostalno. Naime, u skladu s naputkom Predsjedništva stranke, HNS Rijeka na jučerašnjoj je telefonskoj sjednici Predsjedništva jednoglasno izabrao članove ovog tima.

Izborni stožer u sličnom je sastavu odradio već nekoliko uspješnih izbornih kampanja, primjerice kampanju za Mjesne odbore u Gradu Rijeci 2014. godine, kada je HNS osvojio 14%. „Malo tko nije primijetio aktivnosti članica i članova riječkog HNS-a, a od danas krećemo s ozbiljnim pripremama za parlamentarne izbore. Ponosan sam što sam na čelu tima koji čine stručni i nadasve pošteni ljudi. Glavni zadatak ovog tima bit će uvjeriti tihu većinu, onu razumnu građansku Hrvatsku da glasno kaže NE svemu ovome što smo gledali i slušali proteklih 6 mjeseci na hrvatskoj političkoj sceni. Uvjeren sam da ovaj tim to može ostvariti”, izjavio je voditelj Izbornog stožera Andrej Poropat.

Izborni stožer HNS-a Rijeka čine voditelj Izbornog stožera Andrej Poropat, zamjenik voditelja Juraj Bukša, tajnica Sanja Drakulić, te koordinatori: za koordinatoricu za odnose s javnošću izabrana je Sara Giaroush, koordinator za posebna događanja Miroslav Matešić, koordinatorice za pravne poslove Snježana Čop i Tanja Vuković, za voditeljicu financijskog poslovanja Jana Sertić, koordinatorice za žene Irene Gregorović Filipčić i Renata Tomić, za seniore Damir Kubinek, za mlade Marin Filčić i Sandro Vizler, za biračke odbore i promatrače na izborima Sandro Vizler i Dunja Kranjac Gregorović, za distribuciju plakata i izradu promidžbene kozmetike Vojko Gorše te za marketing i osmišljavanje vizualnog identiteta Daniel Lamon.

13617564_276087826083797_1802457116_n