Povežite se s nama

Izbori

Predstavljena lista AM, Unija, Alternativa – Zakoračimo u 21. stoljeće

Objavljeno

na
Danas je na riječkom Kontu predstavljena lista za Gradsko vijeće Grada Rijeke – Akcije mladih, Unije Kvarnera i Alternative 101. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Vedran Vivoda kao nositelj liste na početku predstavljanja istaknuo je kako je Akcija mladih u posljednjem mandatu Gradskog vijeća bila jedina istinska oporba, aktivna i dosljedna od prvog do zadnjeg dana rada Gradskog vijeća. Na svakoj sjednici borili smo se i zastupali isključivo interese građana i glasno i jasno zastupali svoje programe i svoje ideje. Svoju bitku za građane Rijeke nastavit ćemo i u idućem mandatu bez kompromisa i bez prodaje! Lista Akcije mladih, Unije Kvarnere i Alternative prvenstveno je puna iskrenih i čestitih ljudi koji žele promjene u ovom gradu. Na listi uz mene nalaze se već prekaljeni borci iz gradskih i županijskih vijeća, uspješni obnašatelji izvršne vlasti poput mog zamjenika Alana Sankovića, istaknuti umjetnici, predstavnici udruga mladih, radnici i poduzetnici. Svi bez fige u džepu i s vizijom života u Gradu Rijeci kao gradu 21. stoljeća. 

Listu predvodi kandidat Akcije mladih i Unije Kvarnera za gradonačelnika Grada Rijeke Vedran Vivoda a njemu uz bok su tu njegovi zamjenici riječki glazbeni umjetnik i poduzetnik Robert Salečić i bivši načelnik Općine Lovran Alan Sanković. Uz Vedrana Vivodu kao poznato lice iz gradske vijećnice tu je i dosadašnji predsjednik kluba vijećnika Akcije mladih u Gradskom vijeću Grada Rijeke Tihomir Čordašev i njegove kolegice iz vijeća Anet Trope i Tea Juraga. 

Na vrlo visokom 4. i 5. mjestu gradske liste nalaze se poznati riječki glumci Lucio Slama i Alen Liverić, a odmah iza njih poznata lica iz riječkih mjesnih odbora, predsjednik MO Podvežica Valentino Saršon i predsjednik MO Vojak Marino Mataija. Od poznatih lica treba izdvojiti i dosadašnje županijske vijećnike Akcije mladih Edmonda Tića i Jadranku Horvat te bivšeg Opatijca i predsjednika Gradskog vijeća Grada Opatije Roberta Kurelića. Na listi su i aktivne članice gradskih i županijskih Savjeta mladih Tesa Soldičić, Linda Čendak i Antonela Sabočan  kao i aktivne vijećnice iz mjesnih odbora Brajda-Dolac i Sušačka Draga Helena Pehovac Baričević i Viktorija Vlahov. Uz mnogobrojna druga imena na kraju liste nalazi se 3majac i fitnes instruktor Mitar Vrsalović poznat po svom sloganu „Ne njurgaj, pokreni se!“, pa neka nam taj slogan bude motivacija svima da 16.05. ne njurgamo nego se pokrenemo prema svom biračkom mjesto i zaokružimo LISTU BR 1.- LISTU AKCIJE MLADIH, UNIJE KVARNERA I ALTERNATIVE 101.  

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram