Povežite se s nama

Mozaik

Premijera filma Riječka snowboard priča

Objavljeno

na


Carnival Snowboard Session već je par godina jedno od prepoznatljivijih događanja tijekom Riječkog karnevala, a jeste li se ikad zapitali kad je nastalo to jedinstveno natjecanje na snijegu uz samo more?

Odgovor na to pitanje moći ćete doznati ovog petka za kad je zakazana premijera dokumentarnog filma Riječka snowboard priča.

Premijera filma u trajanju od sat vremena o 20 godina boardanja u Rijeci održat će se u petak 06. ožujka u 16:30 sati u art kinu Croatia.

KRATKI SADRŽAJ: Sredinom 90-ih godina šačica mladih skatera okupila se u Opatiji i odlučila probati stati na snowboard. Na Platku su ostvarili svoje prve snježne korake i tako, niti ne sluteći, započeli dvadeset godina dugu i bogatu povijest snowboardinga na riječkom području. Od tih najranijih početaka preko osnivanja škole i kluba, pa sve do jednog od najatraktivnijih natjecanja na Mediteranu, Carnival snowboard sessiona, na riječku su scenu stupili pravi snowboarderi koji su sa sobom donijeli i duh tog iznimnog olimpijskog sporta. Prepuna snažnih emocija, nevjerojatnih postignuća i nezaboravnih trenutaka njihova je riječka snowboard priča.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram