Povežite se s nama

Vijesti

Prilika mladim Riječanima za stručnu praksu u SAD-u

Objavljeno

naPAR je pokrenuo dva natječaja za stručnu praksu u SAD-u, a priliku za sudjelovanjem imaju srednjoškolci i studenti. Riječ je o Global Village programu za buduće lidere u poduzetništvu i industriji za studente i pennsylvanijske škole za globalno poduzetništvo za srednjoškolce. Rok za prijavu na oba programa je 25. veljače 2015. godine, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranicama škole www.par.hr. PAR kao selekcijski centar za navedene programe primijenit će intenzivan selekcijski postupak kako bi odabrao najbolje kandidate za prestižne američke programe.

Suradnja prvog riječkog privatnog fakulteta PAR i prestižnog američkog sveučilišta Lehigh počela je prije pet godina. Prvi plod suradnje bila je PAR International Leadership Conference (PILC) konferencija, koja će se četvrti put održati sljedeći mjesec u Opatiji, 13. i 14. ožujka.

Tada će znanstvenici, stručnjaci, menadžeri i poduzetnici imati jedinstvenu priliku pohađati Iacocca profesionalne radionice i prisustvovati panel raspravama na temu liderstva promjena kao ključa za uspješan rast.

Global Village je program za buduće lidere u managementu, poduzetništvu i industriji. Program se sastoji od teorijskih i stručnih predavanja, rada na projektu i poslovnih izleta. Namijenjen je mladim profesionalcima i iskusnim studentima koji izgrađuju karijeru i žele učiniti pozitivnu promjenu u životu te izgraditi mrežu svjetskih poznanstava. Od svog začetka 1997. godine više od 1750 polaznika predstavljalo je 133 zemlju sa teritorija Azije, Bliskog Istoka, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike te Europe.

Program se održava u Bethlehemu (Pennsylvania, SAD) na Lehigh Universityu i Iacocca Institutu od 27. lipnja do 1. kolovoza 2015. godine. Tijekom pet tjedana programa polaznici će biti izloženi najkritičnijim problemima s kojima se suočavaju današnja poduzeća kako bi ih se bolje pripremilo za vodeće pozicije u poduzećima. Tijekom više od 30 predavanja američki i međunarodni predavači će upoznati polaznike sa svjetskim trendovima poslovnog svijeta i najuspješnijim primjerima poslovanja na globalnom tržištu. Voditelji programa pomažu polaznicima da lakše razviju i realiziraju profesionalne i osobne ciljeve.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram