Povežite se s nama

Sport

Primorjaši u zadnjoj utakmici sezone uvjerljivo slavili protiv Zadra

Objavljeno

naVaterpolisti Primorja EB u posljednjoj ovosezonskoj utakmici ubilježili su uvjerljivu pobjedu protiv Zadra 1952 rezultatom 20:6.

Prva četvrtina

Prvu loptu uzimaju Primorjaši. Tkač otvara utakmicu pogotkom za 1:0. Brubnjak diže rezultat na 2:0. Vrbnjak zabija prvi gol za goste 2:1. Kapetan Rakovac povisuje na 3:1. Veću prednost donosi Brubnjak novim pogotkom za 4:1. Jurišić smanjuje na 4:2. Augusti zabija za 5:2. Plus četiri donosi Aksentijević, a rezultat je 6:2.

Druga četvrtina

Vrlić otvara četvrtinu pogotkom za 7:2. Vodstvo se podebljava novim Vrlijevim pogotkom za 8:2. Paparic za 9:2. Isključenje Stanića, trener Hinić koristi za prvu minutu odmora u utakmici. Broj golova u mreži Zadra povećava Brubnjak za 10:2. Točku na i druge četvrtine stavlja Augusti pogotkom za 11:2.

Treća četvrtina

Paparić otvara četvrtinu pogotkom za 12:2. Odmah potom dobiva i isključenje. Ponovno Paparic za + 11 13:2. Peterac za Primorje zabija Augusti, rezultat je 14:2. Time-out zove klupa Zadra. Aksentijević radi isključenje, a Čubranić odnosi loptu u korner. U idućem napadu raspoloženi Sven Augusti zabija za 15:2. Pogodak za Zadar zabija Jovančević, rezultat je 15:3. Car je uvjerljiv za 17:3. Car zabija i za kraj četvrtine 18:3.

Četvrta četvrtina

I posljednju loptu u četvrtini uzimaju Primorjaši. Magaš dobiva isključenje, a Brubnjakov šut ulazi u gol za 19:3. Putt radi peterac, a Zelić zabija za 19:4. Zelić zabija i za 19:5. Blažić dobiva isključenje, a trener Jovančević. Lipej smanjuje na 19:6. Rakovac zabija za 20:6. A četvrtinu, utakmicu i sezonu zaključuje obrana Olića i isključenje Čunka.

“Naši Primorjaši su završili sezonu na najbolji mogući način. Plus 14 u mreži Zadra, opravdalo je najave naših Primorjaša na pressici. Bilo je uspona, padova ali tijekom cijele sezone je ostalo zajedništvo i vjera u uspjeh”, poručili su iz kluba povodom završetka sezone.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram