Povežite se s namaZapadni trgovački centar Rijeka jučer je, 05.06.2015., ugostio izbor za Miss Primorsko-goranske županije, na kojem se dvanaest finalistica natjecalo za prestižnu titulu i sjajnu krunu.

Brojna publika bodrila je djevojke koje su se predstavile u brendovima centra, dok je svečani izlazak protekao u znaku dizajnerice Marijane Hero, Hero4Heroes modnog brenda. Upravo su u njezinim prekrasnim unikatnim te ručno oslikanim haljinama djevojke dočekale svečano proglašenje, a ženski dio publike osvojile su i torbice ove dizajnerice koje su finalistice izbora predstavile. Ovaj glamurozan izbor ljepote podržale su i brojne poznate osobe poput Jelene Urukalo Murina, Nikoline Miletić, Mie Mohorić, Lane Gržetić, Kristine Lumbar, Ivane Grabar.

U zabavnom dijelu programa publici su se predstavile riječke glazbenice Sabrina Hebiri i Nikolina Tomljanović koje su doprinijele odličnoj atmosferi.

Posebnost regionalnog izbora su i posebne titule koje su ponijele dvije finalistice. Moto nacionalnog izbora „Beauty with purpose“ veliča djevojke koje imaju vanjsku i unutarnju ljepotu te su sklone humanitarnom djelovanju. Među finalisticama istakla se Tea Vrcelj koja se okitila lentom Miss dobra srca. Mihaela Gulin istakla se komunikacijom, šarmom, elokventnošću, promoviranjem izbora na svojim društvenim mrežama te je zasluženo ponijela titulu Miss društvenosti.

Žiri  je ove posebne večeri bio u sastavu Iva Frankić, Miss PGŽ 2016., Lada Szabo Kajfež, umjetnica i poduzetnica, Iva Loparić Kontek i Maja Vračariš Kuljiš, vlasnice licence Miss Hrvatske za Miss svijeta, Zoran Žgaljardić, estetski kirurg, Damir Mikulić, glumac, Tina Vukov, pjevačica i Robert Ivanović.

Nimalo lagan zadatak odabira dvije pratilje i Miss, a na kraju večer će posebno pamtiti tri djevojke. Eleonora Žunić proglašena je drugom pratiljom Miss PGŽ, Tea Vrcelj prvom pratiljom Miss PGŽ, a  titulom Miss Primorsko-goranske županije 2015. godine ponosno se okitila Martina Ažić.

Za prekrasan izgled djevojaka pobrinula se vizažistica Iva Berišić dok frizure potpisuje salon Natural iz Rijeke.

Večer pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, prepoznali su brojni subjekti poptu cvjetarne Gea koja se pobrinula za prekrasne cvjetne aranžmane, dboki sound&light koji potpisuje tehničku realizaciju projekta, a za darove djevojkama pobrinule su se i Katie Creaty dizajnerica nakita kao i Kitcheraj Accesories, Muller kao i ZTC koji je Miss PGŽ darovao vrijedan vaučer.