Povežite se s nama

Crna kronika

Prošlog tjedna u PGŽ se dogodilo 57 prometnih nesreća, ozlijeđeno je 14 osoba

Objavljeno

naProteklog  tjedna  na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 57 prometnih  nesreća, od kojih su dvije bile teže, a 55 ih je bilo lakših. U ovim prometnim nesrećama dvije su osobe teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 436.200 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su dva pješaka, tri strana državljanina, ali i pet alkoholiziranih vozača.

Alkotestirano je 258 vozača, od kojih je kod njih 17 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a kod dva do 0,50 g/kg (mladi i profesionalni vozači). Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih devet bilo je u dobi iznad 35. godine života, šest vozača je bilo u dobi između 18. i 25. godine života, a četiri vozača su bila u dobi između 25. i 35. godine života.

Najveća koncentracija alkohola od 1,98 g/kg izmjerena je 47-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Renault, riječkih registarskih oznaka. Spomenuta je 9. veljače oko 8.10 sati kod Kupjaka prouzročila prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđena. Prekršajno je sankcionirana temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram