Povežite se s nama

Sport

Prva utrka Falkensteiner Run Punat oduševila i rekreativce i vrhunske sportaše

Objavljeno

naUtrke na sto i tristo metara za djecu, dvije glavne utrke od 5 i 10 kilometara i obiteljska štafeta za sve članove obitelji – u subotu nije nedostajalo adrenalina na utrci Falkensteiner Run Punat 2019., u organizaciji prvog Run Friendly hotela na Jadranu, Falkensteiner hotela Park Punat, Turističke zajednice Punta i projekta Run Croatia.

Među stotinjak trkača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Poljske bili su i olimpijska maratonka Mateja Matošević, koja je osvojila prvo mjesto u utrci na 5 kilometara i sportaš i fitnes trener Mario Valentić, koji je u istoj utrci, u svojoj kategoriji, bio peti.

”Sve je veći interes za trčanje, sve se više povećava svijest o kretanju, što je odlično. I ja sam ovdje s ciljem promocije zdravog života, a Falkensteiner taj koncept itekako podržava. Produžiti sezonu uz sport i rekreaciju uvijek je dobar izbor”, rekao je Mario Valentić.

Najbolje uređene staze za trčanje, idealna mikroklima, savršen domaćin za obiteljski odmor, obilje zabave i dodatnih sadržaja, bila je ovo prava atrakcija za ljubitelje aktivnog načina života.

”Posljednjih 15 godina otok Krk sve se više razvija outdoor, mnogo je uređenih i obilježenih pješačkih i biciklističkih staza, a u tom smislu izuzetno mi je drago da je Punat dobio Run Friendly hotel, jer je to nešto jedinstveno i na otoku Krku i u Hrvatskoj. Na taj način izlazimo na tržište s nečim novim i privlačimo nove goste”, rekla je Majda Šale, direktorica TZ-a otoka Krka.

”Turizam i trčanje idu ruku pod ruku. Prateći svjetske trendove, pogotovo na zapadu gdje hoteli za trkače imaju posebne pakete i usluge, došlo je do Run Croatia projekta koji se zajedno s hotelijerima želi što bliže povezati sa zajednicom koja strastveno živi kroz trčanje i zdrav način života. Punat je idealan za ovakvu utrku – staze su ravne, nema puno uzbrdica, a s druge strane za sve trkače i njihove obitelji tu je izvrstan smještaj i usluga u Falkensteinerovom hotelu”, pojasnio je Berislav Sokač, osnivač Run Croatia projekta.

Falkensteiner hotel Park Punat, idealno obiteljsko odmaralište s “all inclusive” ponudom te brojnim zabavnim, sportskim i vodenim sadržajima, izuzetne lokacije okružen zimzelenim parkovima, na samoj obali, opravdao je laskavu titulu prvog Run Friendly hotela na Jadranu. S šest trkačkih staza, od kojih je najkraća staza duga 1 km, a najduža 14 km te dvije trail staze koje povezuju dva grada, Krk i Punat, idealno je mjesto za aktivan obiteljski život.

”Čak i ako niste trkač, 300 kilometara pješačkih staza, koliko ih je uređeno i označeno na Krku, savršena je pozivnica za aktivan odmor. Svojim gostima ponudit ćemo sve što im treba za opušten obiteljski odmor i treninge – od pravilne prehrane uključujući zdravi doručak, zdrave obroke i pića, karte s ucrtanim stazama, vremenske prognoze do uživanja u masažama, sportskom i zabavnom programu za odrasle i djecu”, zaključila je Dolores Mrakovčić, generalna menadžerica Falkensteiner resorta Punat.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže