Povežite se s nama

Sport

Prvi H2O Polo Cup na Kantridi osvojili Mađari

Objavljeno

na
Od 16. do 17. kolovoza 2019. godine na Bazenima Kantrida odigrao se prvi H20POLO CUP u organizaciji vaterpolo kluba Primorje EB. Osim domaćina i ekipe mađarskog Szentesa, na turniru su sudjelovale i reprezentativne U-19 vrste Velike Britanije i Belgije.

U napetim dvobojima odigranim u večernjem terminu u petak, Szentes je upisao prva tri boda pobjedom protiv U-19 Rep. Velike Britanije (17:7), a domaći vaterpolisti upisali su pobjedu protiv U-19 Rep. Belgije (14:9). Subotnje jutro samo je potvrdilo situaciju na tablici, Szentes je upisao novu pobjedu protiv U-19 Rep. Belgije (0:13), a Primorje je nadigralo U-19. Rep. Velike Britanije (17:9). Večernji dio zadnjeg dana bio je rezerviran za finalni dvoboj između Primorja EB i Szentesa koji je završio mađarskim osvajanjem turnira (8:14). U-19 reprezentacija Velike Britanije bila je uspješnija od U-19 reprezentacije Belgije u dvoboju za treće mjesto (10:14).

Za najboljeg igrača turnira, prema glasovima trenera iz svih utakmica, proglašen je Primorjaš Tin Brubnjak.

Nakon svečane dodijele medalja uslijedila je i zajednička slika svih sudionika turnira.

Ovom prigodom zahvaljujemo svim ekipama i svima koji su sudjelovali na turniru i vidimo se iduće godine, poručuju iz kluba.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram