Povežite se s nama

Vijesti

Raspisan natječaj za direktora/icu Turističke zajednice Općine Lovran

Objavljeno

na
Turističko vijeće Turističke zajednice Općine Lovran raspisalo je ovog ponedjeljka, 2. svibnja, natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Općine Lovran na mandatno razdoblje od četiri godine, uz puno radno vrijeme.

Uz opće uvjete propisane Zakonom o radu, kandidati moraju ispunjavati posebne uvjete sukladno članku 3. Pravilnika o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkim zajednicama kako slijedi:
1. završen najmanje stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij,
2. najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme iz točke 1., ili jedna godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu,
3. znanje jednog stranog jezika,
4. znanje rada na osobnom računalu.

Uz dokaze o ispunjavanju gore navedenih posebnih uvjeta propisanih Pravilnikom, prilikom prijave na Javni natječaj kandidat prilaže svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada turističke zajednice, izrađen na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica.

Prijave na Javni natječaj s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Natječaj za direktora/icu – ne otvarati“ na adresu: Turistička zajednica Općine Lovran, Trg slobode 1, 51415 Lovran osobno ili preporučenom poštom, a krajnji rok za dostavu prijava je 8 (osam) dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Turističke zajednice Općine Lovran, www.tz-lovran.hr, bez obzira na način dostave.

Sve detalje natječaja možete pogledati u službenom dokumentu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram