Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječane oduševili medvjedići i lampice, na Fiuman fejsu ih pogledalo pola milijuna ljudi

Objavljeno

na


Fiuman.hr na svojoj službenoj Facebook stranici na prijelazu iz studenog u prosinac objavio je dva kratka videa koji ukupno traju niti minutu i pol, no čini se da je tih točno 82 sekundi potpuno oduševilo Riječane i sve one koji prate našu Facebook stranicu.

Očito je da su vam se medvjedići na terasi slastičarne Cacao i tisuće lampica na Gradini itekako svidjeli, a to potvrđuju brojke koje su i svima javno dostupne.

Do trenutka objave ovog članka video Adventa na Gradini pogledalo je oko 275 tisuća ljudi te je prikupio preko 13 tisuća lajkova, dok su Cacao medvjedići pogledani oko 225 tisuća puta te su dobili više od osam tisuća lajkova.

Ništa lošije prošao ni kratki video iz opatijskog parka kod Šporera koji je prikupio preko 175 tisuća pregleda i 11 tisuća lajkova. I u te brojke čak nisu pridodani pregledi lajkovi s Fiuman.hr Instagram profila, a spomenimo još i kako je prije nekoliko dana naša Facebook stranica prešla brojku od 60 tisuća pratitelja. U protekla četiri tjedna broj Facebook korisnika koji su vidjeli objave na našoj stranici prešao je 1,6 milijuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram