Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječane oduševili medvjedići i lampice, na Fiuman fejsu ih pogledalo pola milijuna ljudi

Objavljeno

na
Fiuman.hr na svojoj službenoj Facebook stranici na prijelazu iz studenog u prosinac objavio je dva kratka videa koji ukupno traju niti minutu i pol, no čini se da je tih točno 82 sekundi potpuno oduševilo Riječane i sve one koji prate našu Facebook stranicu.

Očito je da su vam se medvjedići na terasi slastičarne Cacao i tisuće lampica na Gradini itekako svidjeli, a to potvrđuju brojke koje su i svima javno dostupne.

Do trenutka objave ovog članka video Adventa na Gradini pogledalo je oko 275 tisuća ljudi te je prikupio preko 13 tisuća lajkova, dok su Cacao medvjedići pogledani oko 225 tisuća puta te su dobili više od osam tisuća lajkova.

Ništa lošije prošao ni kratki video iz opatijskog parka kod Šporera koji je prikupio preko 175 tisuća pregleda i 11 tisuća lajkova. I u te brojke čak nisu pridodani pregledi lajkovi s Fiuman.hr Instagram profila, a spomenimo još i kako je prije nekoliko dana naša Facebook stranica prešla brojku od 60 tisuća pratitelja. U protekla četiri tjedna broj Facebook korisnika koji su vidjeli objave na našoj stranici prešao je 1,6 milijuna.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram