Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječane oduševili medvjedići i lampice, na Fiuman fejsu ih pogledalo pola milijuna ljudi

Objavljeno

na
Fiuman.hr na svojoj službenoj Facebook stranici na prijelazu iz studenog u prosinac objavio je dva kratka videa koji ukupno traju niti minutu i pol, no čini se da je tih točno 82 sekundi potpuno oduševilo Riječane i sve one koji prate našu Facebook stranicu.

Očito je da su vam se medvjedići na terasi slastičarne Cacao i tisuće lampica na Gradini itekako svidjeli, a to potvrđuju brojke koje su i svima javno dostupne.

Do trenutka objave ovog članka video Adventa na Gradini pogledalo je oko 275 tisuća ljudi te je prikupio preko 13 tisuća lajkova, dok su Cacao medvjedići pogledani oko 225 tisuća puta te su dobili više od osam tisuća lajkova.

Ništa lošije prošao ni kratki video iz opatijskog parka kod Šporera koji je prikupio preko 175 tisuća pregleda i 11 tisuća lajkova. I u te brojke čak nisu pridodani pregledi lajkovi s Fiuman.hr Instagram profila, a spomenimo još i kako je prije nekoliko dana naša Facebook stranica prešla brojku od 60 tisuća pratitelja. U protekla četiri tjedna broj Facebook korisnika koji su vidjeli objave na našoj stranici prešao je 1,6 milijuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram