Povežite se s nama
U povodu otvaranja svoje prve trgovine u Rijeci i druge u Hrvatskoj,  Decathlon je održao zabavno sportsko događanje „Popust je na stolu“. Tako su ove subote na riječkom Korzu Riječanke i Riječani odmjerili snage u stolnom tenisu na dosad najvećem stolu u Hrvatskoj za kojim istovremeno može igrati i deset ljudi.

Kako ovaj zabavan sport  ne zahtjeva veliko predznanje, a sudjelovati mogu svi koji su nešto viši od stola, mnogi posjetioci su se uključili i zaigrali uz voditelja događanja Ivana Vukušića.

Svi sudionici osvojili su brojne popuste koje će moći ostvariti na dan otvorenja za javnost u subotu, 1. kolovoza, u 09.00 sati u Decathlon trgovini, Osječka 67 A, poslovna zona Škurinje. Tom će prilikom Decathlon posjetiteljima priuštiti pravu sportsku avanturu. Naime, posjetioci će se moći okušati u brojnim atraktivnim sportovima i time osvojiti dodatne popuste.

U najvećoj trgovini sportske opreme u Hrvatskoj, prisutni će se moći i sami uvjeriti kako Decathlon nudi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova po iznimno pristupačnim cijenama, sve pod jednim krovom.