Povežite se s nama

Vijesti

Riječki obrtnici na Platku proslavili dan svojeg Udruženja i dan zaštitnika svoga grada

Objavljeno

naZabavno-gastro-rekreativnom manifestacijom riječki obrtnici su proteklog vikenda na Platku proslavili dan svojeg Udruženja te blagdan Sv. Vida, zaštitnika svoga grada.

Na 4. Susretu obrtnika i prijatelja Udruženja obrtnika Rijeka preko 130 obrtnica i obrtnika, prijatelja te predstavnika udruženja i komora iz cijele Hrvatske tijekom cjelodnevnog druženja uživali su u raznim gastro delicijama, uz stručne vodiče su planinarili i osvojili Snježnik, igrali su boće dok je panoramska vožnja žičarom do vrha Radeševa otkrila najljepši pogled na Kvarner, a oduševljenje istom nitko nije skrivao. Uz uvijek odlične Kantriderse uživanja u plesu i pjesmi nije nedostajalo.

Predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, Darko Sertić, zadovoljan je što je manifestacija prepoznata kao mjesto dobrog druženja, sklapanja novih poznanstava i razmjene iskustva među obrtnicima i što se istoj svake godine priključuje sve veći broj obrtnika i prijatelja iz cijele Hrvatske te nastavlja: „Budući da Udruženje obrtnika Rijeka pokriva i područje gradova Bakra, Kraljevice, te općina Čavle i Kostrene drago nam je da se i na ovaj način suradnja s općinom Čavle nastavlja u smislu promocije Platka kao atraktivne turističke destinacije, a isto tako dijelim i zadovoljstvo što naša manifestacija upotpunjuje proslavu zaštitnika našeg grada Sv. Vida. Zahvalio bih se načelnici općine Čavle Ivani Cvitan Polić što je sudjelovala na našoj manifestaciji i otvorila okrugli stol na temu Aktualnosti u obrtništvu kojem su prisustvovali svi zainteresirani posjetitelji, a na kojem je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec, informirao o gorućim problemima u obrtništvu kao što su siva ekonomija, govorio je i o uvijek gorućoj temi nedostatka radne snage, problemima prijevoznika u cestovnom prijevozu i sl.“

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram