Povežite se s nama

Mozaik

Riječki “Turisti” objavili novu pjesmu “Samo ljubav”

Objavljeno

na

Foto: Blagoja Pešić
Riječki Turisti na svome glazbenom putovanju s novim su singlom ‘Samo ljubav’ stigli negdje do američkog juga, u doba kad se u Memphisu i Nashvilleu rađao rock’n’roll. Ova pjesma sjajna je posveta tome dobu, potentna pop-rock skladba s fino umiješanim natruhama countryja i rockabillyja, ali s dovoljno suvremenih elemenata da se izbjegne zamka trendy retro pristupa.

Pomalo šuplji bubanj, višak trzaja na gitari i sjajan vokal Ive Močibob koja u klasičnom r’n’r ritmu opjevava najstariju glazbenu tematiku – ljubav koristeći u finišu pjesme engleski i njemački leksik oblikovali su istinski hit. Tako su Turisti, uz surf instrumental ‘Frape od mandarina’ napravili još jednu skladbu koja ima vrlo filmičan efekt i spremna je surfanje top-ljestvicama.

‘Samo ljubav’ posljednji je pripremni singl za drugi album Turista koji stilski, instrumentalistički i produkcijski predstavlja neprijeporni upgrade od hvaljenog im prvijenca Human-Esque. Ako su i non-singl skladbe tako ubojito zavodljive kao i već poznate pjesme (uključujući ‘Samo ljubav’), onda nema sumnje da će drugo CD putovanje Turista biti uzbudljivo i – nezaboravno!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram