Povežite se s nama

Sport

Rijeka predstavila dresove za novu sezonu

Objavljeno

naNogometaši Rijeke večerašnjim treningom zaključit će pripreme u Kranjskoj Gori i otputovati u Zagreb gdje će sutra protiv Dinama utakmicom Superkupa otvoriti novu sezonu. Slobodno prijepodne iskorišteno je za predstavljanje novih dresova te ugovaranje novih sponzorskih partnera.

Tri garniture dresova ne razlikuju se previše od onih koje smo viđali proteklih sezona. I dalje će na prsima riječkih nogometaša dominirati prepoznatljivi križ koji je malo osvježen, a promijenjen je i dio ispod vrata gdje je sada smješten grb kluba. Novi dres predstavljen je u suradnji sa klubom sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, a u glavnim su ulogama bile sjajne plivačice Matea Butorac i Magdalena Radovčić.

Obnovljen je ugovor sa mariborskom osiguravajućom kućom Sava i to čak godinu dana prije njegovog završetka na nove četiri godine, a novitet je suradnja s novim medijskim partnerom Hanza Media čiji će dnevni listovi Sportske novosti, Jutarnji list i Slobodna Dalmacija u novoj sezoni intenzivnije pratiti nogometaše Rijeke, javlja Radio Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram