Povežite se s nama

Sport

RK Zamet i Armada u zajedničkom humanitarnom projektu

Objavljeno

na


Utakmica 14. kola Paket 24 Premijer lige koja se igra 8. veljače kada će rukometaši Zameta dočekati ekipu Dubrovnika imat će humanitarnu notu. Naime, kompletan prihod od prodanih ulaznica bit će namijenjen liječenju oca mladog rukometaša Zameta – Tomislava Nikla. 

Humanitarna akcija pod nazivom „Mosa bavlju“ nastala je na inicijativu kolega i prijatelja iz KN Armada te je nazvana prema životnom motu Tomislava, koji već preko šest godina vodi borbu s opakom bolešću. Tomo je  rođen 1973. godine, otac je, muž, prijatelj i navijač, hrvatski branitelj, a čak ni brojne dijagnoze nisu utjecale na njegov duh, već su ga ojačale. Jer kad god bi ga nešto pitali ili je nastao nekakav problem, odgovor bi bio taj – MOSA BAVLJU (samo ljubav)!

Kako bi Tomislav mogao otputovati u Istanbul, u kliniku u kojoj će konačno pokušati stati na kraj svojim mukama, potrebna je pozamašna svota i pomoć svih ljudi velikog srca. S obzirom na nedostupnost tumora, laserska operacija je zadnja nada. Tomo već u nedjelju putuje u Istanbul, a utakmica između RK Zameta i RKHM Dubrovnika jedan je od načina na koji se može dati svoj doprinos u liječenju našeg sugrađanina. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram