Povežite se s nama

Sport

RK Zamet najavio novu sezonu uz potpisivanje sponzorskog ugovora s Inom

Objavljeno

na

Danas je u Centru Zamet održana konferencija za medije povodom najave nove sezone te predstavljanje nastavka suradnje s INA – industrijom nafte već jedanaestu godinu zaredom.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Devčić –predsjednik RK Zamet, Sanja Jakovac Šepić – rukovoditeljica u INA – Rafineriji nafte Rijeka, Igor Marjanović – trener prve ekipe i Marko Mrakovčić – kapetan ekipe.

Dugogodišnja suradnja rezultirala je brojnim uspjesima, a proteklim godinama mladi Zametovi igrači ponikli u RINA akademiji postizali su respektabilne rezultate; osvajali su naslove državnih prvaka te srebrne i brončane medalje na završnicama državnih prvenstava. Brojni Zametovi igrači bili su članovi mladih reprezentacija, a sustavnim radom u akademiji postignuto je da su upravo igrači ponikli u akademiji nositelji igre u seniorskom sastavu Zameta koji se natječe u najvišem rangu hrvatskog rukometa.

Rukometaše Zameta u 1. kolu Paket 24 Premijer lige očekuje domaća utakmica protiv MRK Sesvete s početkom u 18.00 sati ove subote u Centru Zamet. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 25,00 kn, a za praćenje utakmice na tribina potrebno je predočiti COVID potvrdu.

Iza nas je puno promjena – od trenera, do izmjene unutar ekipe, ali i priprema za novu sezonu. Odigrali smo puno prijateljskih utakmica s iznimno jakim protivnicima nakon kojih optimistično ulazimo u novu sezonu. Danas najavljujemo nastavak dugogodišnje suradnje RK Zamet i INA – industrije nafte kao našeg glavnog sponzora. Ta suradnja započela je prije 11 godina na inicijativu Mirze Džombe, tada našeg zlatnog olimpijca i reprezentativca, a koja traje do danas. Suradnja se odnosi na Rukometnu akademiju RINA, kroz koju se u desetak godina nanizalo puno uspjeha te je akademija iznjedrila brojne uspješne igrače, a i u zadnjim reprezentacijama Hrvatske koje igraju bilo je jako puno Riječana od kojih su brojni prošli upravo kroz RINA akademiju.“ – naglasio je g. Vedran Devčić.

„Kontinuirana suradnja kroz koju podržavamo mlade rukometaše u skladu je s Ininim podrškama sportu i zdravom životu. Nadam se da će polaznici RINA akademije i dalje postizati uspjehe te smatramo kako je vrlo važno da se od malih nogu kod djece potiče zdravi stil života.“ – poručila je gđa. Sanja Jakovac Šepić.

„Osobno jedva čekam početak nove sezone i poprilično sam siguran da i ekipa na taj način razmišlja. Dolaze nam Sesvete koje su sve samo ne lagan protivnik, no to ne znači da smo mi potpisali poraz već upravo suprotno. Mislim da kroz angažman koji smo imali tijekom priprema i kroz prijateljske utakmice i uz naše zajedništvo koje smo pokazali siguran sam da sutra možemo doći do pobjede. Ova ekipa diše kao jedan i sutra će to na terenu i pokazati.“ – izjavio je trener prve ekipe Igor Marjanović.

„Najprije bih htio zahvaliti treneru, suigračima i upravi kluba na ukazanom povjerenju za nošenje kapetanske vrpce ove sezone. Što se tiče atmosfere u ekipi, iako su ove sezone u klubu većinom novi igrači, svi smo s riječkog područja, zbog čega se svi znamo i od prvog dana funkcioniramo kao jedna klapa. To se odražava i na terenu, s kondicijskim trenerom imamo odličnu suradnju, svi se osjećamo spremni i gušt nam je trenirati. Kroz pripremne utakmice pokazali smo što možemo i da je svima stalo do rezultata.“ – izjavio je Marko Mrakovčić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram