Povežite se s nama

Danas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije povodom najave Lige za prvaka i odigravanja 2. kola u kojemu Zamet dočekuje ekipu Varaždina.

Na konferenciji za medije su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet, Dino Slavić – golman prve ekipe, Filip Glavaš – igrač prve ekipe i Larry Ambrozich – predstavnik humanitarne akcije “Sve za našu djecu – kao kap vode na dlanu”.

Direktor kluba Vedran Babić:
“Nakon završenog regularnog dijela prvenstva pred nama je Liga za prvaka u kojoj se na Zamet, nakon punih 10 godina, ponovo vraćaju najbolje ekipe Hrvatske. Pred nama je 5 domaćih utakmica od kojih je prva na rasporedu u srijedu s početkom u 19.00 h i u kojoj dočekujemo ekipu Varaždina. U Ligu za prvaka ulazimo neopterećeni, ali s jakom motivom da se riječkoj publici pokažemo u čim boljem svijetlu. Od ove utakmice pokrećemo promotivnu akciju Dođi i ti na utakmicu! u sklopu koje ćemo imati niz zanimljivih akcija s ciljem privlačenja publike na tribine.”

Dino Slavić – golman prve ekipe:
“Iza nas je odigrana utakmica u subotu protiv ekipe Nexea u Našicama u kojoj smo malo lošije krenuli na početku, ali smo kasnije odigrali puno bolje i na kraju utakmice nam je falilo čak malo i sreće da ne osvojimo bod ili čak dva. Pred nama je još 9 vrlo zanimljivih utakmica od kojih je prva na redu ona s Varaždinom, nadamo se pobjedi pred punim tribinama.”

Filip Glavaš – igrač prve ekipe:
“U srijedu nas očekuje ekipa Varaždina koja je regularni dio sezone završila na prvom mjestu i s kojom smo do sada odigrali nekoliko puta, posljednji put u Kupu. Nadam se vrlo zanimljivoj i čvrstoj utakmici pred dobro popunjenim tribinama – kako je i bilo u proteklih nekoliko domaćih utakmica, našoj čvrstoj obrani te naravno našoj pobjedi”.