Povežite se s nama

Sport

RK Zamet počeo s pripremama za novu sezonu

Objavljeno

na


Rukometaši Zameta krenuli su s pripremama za novu sezonu i to na kultnom stadionu na Kantridi. Zamet su u odnosu na proteklu sezonu napustila trojca igrača, dok je perspektivni golman Tino Viskić posuđen Mornar Crikvenici. Zametu su se u novoj sezoni priključila petorica novih igrača. Iz Kozale su u Zamet stigli vanjski igrači Fabijan Ljevar i Leon Ljevar, a iz Mornar Crikvenice golman Liridon Zena te krilo Matija Car. Osim njih unazad nekoliko tjedana u regiji je poput bombe odjeknula vijest da se u Zamet vraća bivši reprezentativac Renato Sulić – svakako najveće pojačanje u hrvatskom rukometu!

Kuriozitet je da od 5 dovedenih igrača njih čak 4 su bili na popisima reprezentacija. Renato Sulić je bivši hrvatski reprezentativac sa čak 100 nastupa za Hrvatsku reprezentaciju, Leon Ljevar je svojevremeno bio pozvan na okupljanje Hrvatske kadetske reprezentacije, iskusni Liridon Zena je aktualni reprezentativac Kosova dok je Matija Car aktualni kadetski reprezentativac.

Zamet su u novu sezonu poveli trener Valter Matošević i kondicioni trener Sandro Gulja. Nova sezona bi trebala početi krajem rujna ili početkom listopada, a do tada je predviđeno odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram