Povežite se s nama

Sport

Rukometašima Zameta ove subote u goste stiže Bjelovar

Objavljeno

naDanas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 8. kola Paket 24 Premijer lige u kojoj će Zamet dočekati ekipu Bjelovara. 

Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – direktor, Boris Konjuh – team manager i Marin Sorić – golman.

Vedran Babić: “U 8. kolu gost nam je ekipa Bjelovara koja je ove sezone ušla u najviši rang natjecanja Hrvatske, a s kojom smo u pripremom razdoblju odigrali jednu prijateljsku utakmicu u Crikvenici. Kako se pokazalo u ovom dijelu prvenstva – teško gubimo bodove kod kuće, ali jednako ih tako teško osvajamo u gostima. Vjerujem da ćemo u ovoj utakmici pokazati svoj karakter i upisati novu pobjedu.”

Marin Sorić: “Sutra nam stiže ekipa Bjelovara koja je pokazala svoju kvalitetu i rukometno znanje. Treniramo dobro, iako imamo nekoliko problema s ozljedama koje ćemo, nadamo se, uskoro sanirati. Na domaćem terenu naš putokaz mora biti pobjeda, dobro smo se pripremili za utakmicu i imamo vodilju koja će nas dovesti do naša 2 boda.”

Boris Konjuh: “Situacija na tablici je dobro poznata; naš je trener itekako dobar u pripremama utakmica, a naglasak je stavljen upravo tamo gdje i treba biti. Dižemo se iz kola u kolo i nadam se da će pobjede u gostima početi dolaziti same od sebe i biti rezultat onoga što se stvarno predano radi na treningu. Ništa nije izgubljeno, a ova bi nam utakmica trebala biti prekretnica. Izuzetno nam je važna podrška naše vjerne publike kaja je u proteklom kulu odlično popunila naše tribine.”

Utakmica će se igrati ove subote 16.11.2019. u dvorani Zamet s početkom u 19 sati. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram