Povežite se s nama

Vijesti

Sekunda koja život mijenja

Objavljeno

na
Policijski službenici Službe za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske, i ove godine sudjeluju u već tradicionalnom edukativnom projektu Auto kluba Rijeka pod nazivom “Sekunda koja mijenja život”. Aktivnosti u sklopu ovog projekta namijenjene su učenicima srednjih škola, budućim vozačima s ciljem upoznavanja mogućih opasnosti i izazova sudjelovanja u prometu. Uz policiju u aktivnostima sudjeluju i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeka i Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije, koji svatko sa svog aspekta djelovanja upoznaju učenike s bitnim značajkama sigurnog sudjelovanja u prometu.

Tako je 9. ožujka policijska službenica iz Službe za sigurnost prometa cestovnog prometa, Petra Bosilj posjetila učenike Prometne škole Rijeka, dok je jučer učenike  Hotelijersko-turističke škole u Opatiji posjetio policijski službenik Jure Jurković. Održanim predavanjima prisustvovalo je ukupno 48 učenika  2. i 3. razreda spomenutih škola.

Policijski službenici učenicima su prenijeli svoja saznanja i iskustava o uzrocima i posljedicama prometnih nesreća s naglaskom na one koje su uzrokovane brzinom i alkoholom te na prometne nesreće koje su skrivili mladi vozači.

Policijski službenici Službe za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske i u narednom razdoblju će sudjelovati u aktivnostima u sklopu projekta “Sekunda koja mijenja život”, ali i u svim onim aktivnostima koje imaju za cilj što bolju pripremu budućih, mladih vozača za sigurno sudjelovanje  u prometu.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram