Povežite se s nama

Mozaik

Senzacionalni talijanski trio Il Volo stiže ovog ljeta u Opatiju!

Objavljeno

na

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL


Talijanski operni pop trio Il Volo kojeg čine bariton Gianluca Ginoble te tenori Piero Barone i Ignazio Boschetto proteklih godina jedna su od većih glazbenih atrakcija u Europi, ali i šire. Već ionako vrlo atraktivno Ljeto na Ljetnoj 2020. godine bit će pojačan upravo njihovim koncertom koji je na rasporedu 01. srpnja.

Podsjetimo, za sada su najavljeni ljetni koncerti Zdravka Čolića, Željka Joksimovića i legendarnog Toma Jonesa, a sve će još sredinom lipnja započeti nastupom komičnog baletnog ansambla Les Ballets Trockadero de Monte Carlo.

Ravnatelj Festivala Opatija, Ernie Gigante Dešković, na društvenim je mrežama objavio video klip Il Volo tria. “Izvrsni Il Volo. Bit će lijepo raditi s njima”, kratko je napisao i tako najavio njihov dolazak. Opatijski koncert koji će se održati na samom početku srpnja potvrdio je također Il Volo na društvenim mrežama.

Potencijal trojca koji je protekle godine proslavio deset godina karijere, otkrio je Plácido Domingo surađujući s njima na projektu Notte Magica koji je ujedno posveta originalnim Tenorima, Domingu, Carrerasu i Pavarottiju. Prije pet godina Il Volo je pobijedio na festivalu Sanremo s pjesmom Grande amore, a izveli su je iste godine i na Eurosongu u Austriji na kojem su osvojili treće mjesto.

Na svoju značajnu obljetnicu u siječnju prošle godine su pjevali i na Svjetskom danu mladih u Panami, gdje su svoju izvedbu pjesme Ave Maria posvetili Papi.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram