Povežite se s nama

Crna kronika

Šest osoba uhićeno jer su u Viškovu napali trojicu mladića u kafiću

Objavljeno

na
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima nadležnih službi Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske i Interventne jedinice policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje vezano za počinjenje više kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćena su šestorica hrvatskih državljana, u dobi između 22 i 44 godine. Policija ih sumnjiči da su početkom studenoga ove godine u ugostiteljskom objektu na području Viškova fizički napali trojicu hrvatskih državljana, starosti 18 i 19 godina, kojom prilikom su jednog od 18-godišnjaka teško ozlijedili. U istom događaju drugom oštećenom 18-godišnjaku otuđen je mobitel i lančić, čime mu je pričinjena materijalna šteta od oko 2.800 kuna.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja na području Rujevice u Rijeci provedene su pretrage doma i drugih prostorija osumnjičenih, 11 osobnih vozila, tri teretna vozila i jednog plovila. Pretragama su pronađene i oduzete 22 ampule sa tvarima zabranjenim u sportu (steroidi), pištolj s pripadajućim spremnikom i tri komada streljiva te još jedan spremnik i 45 komada streljiva. Također, pronađena je osoba, ujedno jedan od osumnjičenika, a za kojim je na snazi bila potraga zbog ranije počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Zbog neovlaštenog posjedovanja oružja i streljiva protiv jednog od osumnjičenih bit će podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava.

Po završetku kriminalističkog istraživanja svih šest osumnjičenih je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kaznena djela za koja se prijavljuju su sudjelovanje u tučnjaviteška tjelesna ozljedateška tjelesna ozljeda u pokušaju,  krađa i neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Petorica osumnjičenih su predana pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže