Povežite se s nama

Crna kronika

Šest osoba uhićeno zbog tučnjave i oštećenja auta u Jelenju

Objavljeno

na
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad šestoricom hrvatskih državljana starosti 19, 21, 22, 23, 38 godina i jednim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U nedjelju, 17. ožujka u večernjim satima došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba svih osumnjičenika u dvorištu obiteljske kuće na širem području općine Jelenje u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nakon sukoba, četvorica osumnjičenika udaljili su se s mjesta događaja osobnim vozilom, dok su dvojica trčala za njima te je na vozilo bačen tvrdi predmet koji je oštetio vjetrobransko staklo.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su sankcionirani temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže