Povežite se s nama

Sport

Skoro svi u Primorju zaraženi koronom, morali odustati od play-offa Prvenstva Hrvatske

Objavljeno

na

Arhiva
VK Primorje EB oglasilo se priopćenjem zbog situacije u kojoj su radi iznimno velikog broja slučaja koronavirusa morali odustati od natjecanja:

“Povjerenstvo za natjecanje HVS-a je kalendarski odredilo da se uzvratna utakmica četvrtfinala Prvenstva Hrvatske protiv ekipe Solarisa odigra 03. svibnja 2021. godine, ipak navedena utakmica, ne može biti odigrana od strane seniorske momčadi, zbog izvanredne situacije uzrokovane koronavirusom.

Naime, 90% momčadi VK Primorje Erste Bank je zaraženo koronavirusom i isključivo zbog odgovornosti prema zdravlju igrača, Klub je donio odluku da se iz istih razloga ne može nastupiti.

Nažalost, od strane Povjerenstva za natjecanje nije bilo moguće pomaknuti utakmicu za naredno razdoblje, zbog unaprijed određenog termina odigravanja finala Prvenstva Hrvatske. Unaprijed određeni datumi finala vezani su za natjecanje Lige prvaka, u kojem nastupa VK Jug AO, i početka priprema hrvatske vaterpolo reprezentacije za Olimpijske igre.

Ovom odgovornom odlukom čekamo bolje prilike za nastavak play-offa, odnosno kada zdravstveno stanje igrača dozvoli izdržavanje svih napora, nastavit ćemo natjecanje u Prvenstvu Hrvatske”, poručili su iz Primorja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram