Povežite se s nama

Sport

Škrljevo će se u novoj sezoni natjecati u Helios Alpe Adria ligi

Objavljeno

na

Detalj s utakmice Cibona - ŠkrljevoIza košarkaša Škrljeva je najupješnija sezona u povijesti, pa su na adresu kluba došle pozivnice za igranje FIBA Eurocupa i ABA 2 lige.

Uprava Škrljeva odlučila je da neće prihvatiti pozivnice, jer su trenutno ta natjecanja financijski prezahtjevna za proračun kluba. No, predsjednik kluba Vice Sep ipak najavljuje natjecateljski iskorak u regionalnu Helios Alpe Adria ligu.

“Na adresu kluba došle su pozivnice za igranje FIBA EUROCUPA i ABA2 lige, nakon što je Škrljevo odličnom sezonom i plasmanom zaslužilo pozivnice. Uprava Kluba je odlučila da će iste odbaciti, jer su trenutačno financijski zahtjevne i nemamo osigurana sredstva za igranje istih. Nastavljamo s razvojem kluba kako na parketu, tako i van njega pa će uskoro i takve lige biti prihvatljive Škrljevu. Ipak klub želi napraviti europski iskorak, pa će vjerojatno igrati Alpe Adria ligu koja je primjerena trenutačnim mogućnostima Škrljeva”, poručio je Sep.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram