Povežite se s namaIz Festivala Opatija javili su informaciju u promjeni održavanja plesnog spektakla „Korijeni“ planiranog za večeras, koji će se, zbog najave nepovoljnih vremenskih uvjeta, održati danas, u ponedjeljak, 24. srpnja 2017. u 21.30 sati u velikoj dvorani centra Gervais, (Nikole Tesle 5, Opatija) umjesto na najavljenoj lokaciji Ljetne pozornice.

Plesni ansambl ‘Nuevo Amanecer Ángel Martínez’ predstavljao je Španjolsku 2016. godine na najvećem europskom plesnom festivalu – Međunarodnom plesnom festivalu u Pragu ‘Prague Folklore Days’ gdje je dobio priznanje kao najbolji ansambl među više od 75 sudionika iz 60 zemalja iz cijelog svijeta.

U predstavi ‘Korijeni’ koju će izvesti za opatijsku publiku prikazat će razvoj plesa u Španjolskoj, od samih početaka glazbenih kafića (cafés cantantes), dvorskih plesova, razvoja najčišćeg regionalnog folklora, narodnih plesova, pa sve do današnjih dana.

Cijena ulaznice: 100,00 kn. Mogu se nabaviti online na www.mojekarte.hr. i na blagajni Ljetne pozornice koja je na dan izvedbe otvorene od 20.30 sati.

Grad Opatija