Povežite se s nama

Izbori

Stranka umirovljenika Opatije samostalno izlazi na izbore za Gradsko vijeće

Objavljeno

na
Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Opatije predala je izbornom povjerenstvu listu 15 kandidata s kojima izlazi samostalno na zbore za mjesta u Gradskom vijeću. U proteklom mandatu u kreiranju gradske politike stranka je sudjelovala s dvoje aktivnih vijećnika,koji su se posebno istaknuli u zastupanju interesa i potreba umirovljenika, starijih i nemoćnih građana Opatije. Sukladno programu s kojim za mandatno razdoblje 2021-2025. izlazi pred birače očekuje dobiti povjerenje većeg broja  birača, ističe se u priopćenju,

Djelovanje Hrvatske stranke umirovljenik u budućem sazivu Gradskog vijeća Opatije  i dalje će biti usmjereno prema unapređenju kvalitete života ljudi treće životne dobi kao i očuvanje dostignute razine socijalne i materijalne sigurnosti umirovljenika. Poput novčane pomoći umirovljenicima s niskim mirovinama, postojećeg sufinanciranje smještaja u domovima za starije osobe, stranka će se i dalje zalagati za povećanje i poboljšanje  smještajnih kapaciteta u njima. U tu svrhu, u gradskom parlamentu, nastojat će se izboriti za prenamjenu  Osnovne škole u Voloskom, u Dnevni boravak za umirovljenike i starije osobe.  

Budući vijećnici Gradske organizacije HSU Opatija zauzimati će se i za realizaciju programa od općeg interesa za sve građane. Među mnogobrojnim projektima su  izgradnja novog Doma zdravlja,uređenje i održavanje šetnice Carmen Silva koja slavi 120 godina postojanja, kao i obalne šetnice Lungo mare. Politika razvoja  gospodarstva, zapošljavanja mladih uvijek će imati podršku vijećnika stranke stoji u njihovom programu.  

Hrvatska stranka umirovljenika u Opatiji, na kandidacijskoj listi ima 40% žena. Iako ovaj put izlazi samostalno, ostaje otvorena za suradnju, spremna povezivati se sa strankama, udrugama i asocijacijama s kojima ima slične programe.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram