Povežite se s nama

Vijesti

Studenti Pomorskog fakulteta darivali najmlađe pacijente KBC-a Rijeka

Objavljeno

na


Klinika za pedijatriju KBC-a Rijeka primila je u ponedjeljak, 5. prosinca slatkiše, školski pribor te plišance za djecu. Riječ je o donaciji prikupljenoj u humanitarnoj akciji Studentskog zbora Pomorskog fakulteta, a namjena joj je olakšati boravak najmlađim pacijentima na Kantridi.

Na slatkim darovima u ime KBC-a Rijeka studentima se zahvalila predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Iva Bilić Čače pohvalivši humanitarnu notu studentskih aktivnosti u ovo blagdansko vrijeme i izrazivši nadu da će se akcija nastaviti i iduće godine.

Ispred Pomorskog fakulteta prikupljene darove „pomoraca dobrih srca“ predali su dekanica prof. dr. Ana Perić Hadžić, predsjednik Studentskog zbora Pomorskog fakulteta u Rijeci Alen Mataić i njegova zamjenica Nina Vukelić. Humanitarna akcija prikupljanja darova na Pomorskom fakultetu je na štandu postavljenom u prizemlju fakulteta trajala tri dana, od 30. studenoga do 2. prosinca, a studenti i djelatnici prikupljenim donacijama uljepšali su blagdane djeci u bolnici i razveselili ih povodom Svetog Nikole.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže