Povežite se s nama

Mozaik

Sveti Nikola otvorio novo dječje igralište kod crkve u Jelenju

Objavljeno

na
Sveti Nikola danas će dva puta posjetiti jelenjske mališane. U jutarnji satima, bezvremenski djedica, mališanima je darovao zaista poseban dar – novo dječje igralište kod crkve u Jelenju, kako bi svi ljudi dobre volje mogli uživati družeći se na otvorenom, uz igrala koja zabavu podižu na novu razinu, a pogotovo obiteljima s djecom. Pedesetak djece Osnovne škole Jelenje-Dražice stiglo je, unatoč malim kišnim kapima, pogledati i isprobati novo dječje igralište. Svečanim rezanjem vrpce, uz Svetog Nikolu, igralište su otvorili Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje te njegov zamjenik Dino Piljić, a nova igrala i sve prisutne blagoslovio je jelenjski župnik vlč. Ivan Milardović, javlja Općina Jelenje.

– Baš mi je drago da sam stigao u Jelenje. Mnogo toga se za našu “dičicu” napravilo u ovoj godini. Lipa moja dico, ove ste godine bili jako dobri, stoga ste zaslužili novo dječje igralište, kazao je Sveti Nikola prilikom svečanog otvorenja, dodajući kako se zahvaljuje Općini Jelenje i načelniku koji su inicirali izgradnju te susret. Nije bilo druge nego poslušati dobre ljude iz Jelenja i izgraditi park na ponos mjesta, zaključio je bezvremenski djedica.

Sveti Nikola je svim prisutnima podijelio i prigodne poklon-pakete te je izrazio nadu da će gotovo svako naselje u našoj općini dobiti prigodno dječje igralište u budućem periodu. Naravno, svima je najvaio svoj povratak u idućoj godini. Mališani iz OŠ Jelenje-Dražice popularnog su djedicu dočekali i otpratili pjesmom, a Mikula je svima zaželio svako dobro u povodu nadolazećih blagdana i podsjetio djecu da svakog dana trebaju širiti mir i dobro.

Svoje zadovoljstvo nije krio ni načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.

– Ovo nam je već drugo dječje igralište koje smo izgradili unazad šest mjeseci, a izuzetno mi je drago da nas je svojim svečarskim posjetom iznenadio Sveti Nikola kojemu su se djeca jako veselila. Dječji smijeh, igra i veselje guraju nas naprijed jer, sve što radimo, radimo zbog djece, kazao je Marčelja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže