Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak otvaranje Food truck festivala Rijeka uz Super Cover band

Objavljeno

na
Ovog četvrtka, 17. lipnja od 17.00 sati do Rijeke će na četiri kotača konačno stići prvi Food truck festival koji će biti „parkiran“ u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine sve do 11. srpnja! Pregršt zanimljivih sadržaja ispunit će čak 25 dana trajanja festivala, uz naglasak na gastro delicije koje će se nuditi na devet lokacija. Cijeli park bit će u funkciji festivala, a uz chill zone, posjetitelji će moći uživati i na sunčalištu s najljepšim pogledom na grad. Klinci i klinceze uživat će u Kids korneru uz niz zabavnih radionica, a oni nešto stariji moći će uživati u glazbenom programu.

Festival će otvoriti Super Cover band koji će biti zadužen za izvrsnu atmosferu, a uz slasne zalogaje i pokoju kapljicu osvježavajućih pića odlična zabava je zagarantirana.Posjetitelji će na festivalu uživati u gastronomskim delicijama, a hrana i cuga nudit će se isključivo na kotačima.Samo neki od specijaliteta koji će se moći kušati su Blackie Burger – višegodišnji najbolji burger zadarskog adventaBrenda Picnic Mingle & Fun, zatim bao buns, tacose i corn dog koji će pripremati Nikki’s ekipa, posjetiteljima poznata s Adventa na Gradini. Neodoljive slastice i sladoled priprematće se na Foodie trucku, a istarske street food specijalitetepripremat će Manjada iz Novigrada. Sa svojim retro truckomstiže i Valamar, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj.

Na festivalu neće izostati ni izvrsna ponuda pićaRakhia bar nudit će cjelokupnu ponudu pića i široki asortiman rakija, a u parku će se smjestiti i Staropramen corner. Poznati riječkiCocktail bar Three Monkeys pripremat će koktele i spritzeve, a Hendrick’s G&T station posjetiteljima će nuditi pravo ljetnoosvježenje. Na Badel Martini Fiero trucku posluživat će se nekoliko varijanti spritzeva i Badel asortiman vrhunskih vina.

Klopa, cuga i mjuza na kotačima su spremne, a preostajesamo uputiti se na Trsat koji će ovog ljeta biti najveća i najzabavnija chill zona u gradu. Čak 22 programa u sklopufestivala garancija su da će svatko pronaći nešto za sebe, a navideo wallu moći će se pratiti utakmice Europskog prvenstvakada će Hrvatska zaigrati protiv Češke i Škotske.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram