Povežite se s nama

Crna kronika

U četvrtak u prometnim nesrećama na području županije teže ozlijeđene četiri osobe

Objavljeno

na
Naime, 49-godišnji vozač motocikla, jučer oko 9,45 sati, kretao se državnom cestom D3 iz smjera Sobola prema Gornjem Jelenju te je dolaskom u zavoj izgubio nadzor nad motociklom i pao zadobivši teške tjelesne ozlijede.

Nešto kasnije, oko 10,35 sati na autocesti A6 kod čvora Kikovica dogodila se prometna nesreća na način da je 25-godišnja vozačica osobnog vozila marke Hyundai, zagrebačkih registracijskih oznaka udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 45-godišnji vozač. Zbog nepridržavanja razmaka između vozila, u navedeno teretno vozilo udarilo je i osobno vozilo marke Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja, a u kojem se kao suvozačica nalazila 60-godišnjakinja.  Vozilo se potom odbilo u zaštitnu ogradu.

Istog dana, oko 15 sati, na Potoku u Rijeci, upravljajući električnim romobilom pod utjecajem alkohola, 49-godišnji vozač je naglo zakočivši pao s romobila i zadobio teške tjelesne ozlijede.

Osim motociklista i vozača električnog romobila, u navedenim prometnim nesrećama teže su ozlijeđene vozačica i suvozačica u vozilu marke Peugeot, dok je vozačica vozila marke Hyundai zadobila lakše tjelesne ozlijede. Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka.

Budući da su električni romobili, kao i ostala prijevozna sredstva, sve prisutniji u prometu, korisnike ovih vozila podsjećamo i upozoravamo na obvezu pridržavanja svih zakonskih odredbi kojima je regulirano njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže