Povežite se s nama

Crna kronika

U četvrtak u prometnim nesrećama na području županije teže ozlijeđene četiri osobe

Objavljeno

na
Naime, 49-godišnji vozač motocikla, jučer oko 9,45 sati, kretao se državnom cestom D3 iz smjera Sobola prema Gornjem Jelenju te je dolaskom u zavoj izgubio nadzor nad motociklom i pao zadobivši teške tjelesne ozlijede.

Nešto kasnije, oko 10,35 sati na autocesti A6 kod čvora Kikovica dogodila se prometna nesreća na način da je 25-godišnja vozačica osobnog vozila marke Hyundai, zagrebačkih registracijskih oznaka udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 45-godišnji vozač. Zbog nepridržavanja razmaka između vozila, u navedeno teretno vozilo udarilo je i osobno vozilo marke Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja, a u kojem se kao suvozačica nalazila 60-godišnjakinja.  Vozilo se potom odbilo u zaštitnu ogradu.

Istog dana, oko 15 sati, na Potoku u Rijeci, upravljajući električnim romobilom pod utjecajem alkohola, 49-godišnji vozač je naglo zakočivši pao s romobila i zadobio teške tjelesne ozlijede.

Osim motociklista i vozača električnog romobila, u navedenim prometnim nesrećama teže su ozlijeđene vozačica i suvozačica u vozilu marke Peugeot, dok je vozačica vozila marke Hyundai zadobila lakše tjelesne ozlijede. Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka.

Budući da su električni romobili, kao i ostala prijevozna sredstva, sve prisutniji u prometu, korisnike ovih vozila podsjećamo i upozoravamo na obvezu pridržavanja svih zakonskih odredbi kojima je regulirano njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram