Povežite se s nama

Mozaik

U emotivnom i opuštenom raspoloženju u ZTC-u predstavljena knjiga “Ovo želim da znaš”

Objavljeno

na

Foto: Ivor Mažar

Advent na svakom kutku, nogometna euforija i onda nešto sasvim drugačije. Jučer se, u Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci, održala promocija knjige “Ovo želim da znaš” Ivane Šešo i Emine Pršić.

Ivana i Emina u svojim knjigama progovaraju o odnosima, otvaraju važna pitanja i prodiru duboko.

Iako svaka knjiga ima svoju težinu i vrijednost, zadnja knjiga koja se obraća djeci posebno je emotivna i cjelovita. Inspiracija se pojavila u doba pandemije. Svi smo u tom periodu imali svoje strahove i nesigurnosti, a Emina je priznala kako se zabrinula jer što ako ne stigne svojoj kćeri prenijeti sve što bi htjela da zna kako bi ju pripremila za život, dobre i loše dane, javlja portal Stilueta.

Poruku je brzo i lako osjetila  Ivana, kao majka kćeri razumjela je Eminu emociju i zajedno su kreirale bezvremensko štivo koje je u kratko vrijeme pronašlo put do srca. Jedna od najvećih vrijednosti knjige je što vas ne postavlja samo u ulogu roditelja, budi dijete u vama, vraća u djetinjstvo i pruža priliku da zaliječite neke rane koje su ostale prekrivene, ali ne i riješene.

Na promociji su se pridružile i Tanja Prokop, grafička dizajnerica, naša Riječanka kao i Glorija Peranić koja je pri američkom udruženju „Positive Discipline“  stekla certifikat za edukatora roditelja i time postala prva Međunarodno certificirana edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline u Hrvatskoj. Promociju je moderirala Marija Mažar koja je i gost recenzent u samoj knjizi.

Kao i svaka njihova promocija i riječka promocija prošla je u emotivnom i opuštenom raspoloženju!  Zagrljaji, zahvale, emocije, toplina i posebna energija uz iskustva i znanja koje su Ivana i Emina donijele i s lakoćom prenijele.

Dodatan touch ZTC-a bila je radionica za djecu koja se super uklopila jer su roditelji mogli doći sa djecom, a za djecu highlight večeri bio je dolazak Svetog Nikole!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže