Povežite se s nama
Dvorana Gervais u četvrtak je bila ispunjena do zadnjeg sjedala partera vrlo zahvalnom publikom: učenicima OŠ Rikard Katalinić Jeretov, djecom Dječjeg vrtića Opatija, i roditeljima koji su svi zajedno došli kako bi svečano obilježili Opatijski dječji dan, koji se slavi 12. godinu, ali prvi puta u novom objektu – KTC Gervais, što je kod djece izazvalo dodatno i vidljivo uzbuđenje, a po njihovim reakcijama – zadovoljni su infrastrukturom koju su dobili.

Kratkim govorima gradonačelnika Ive Dujmića i dječje gradonačelnice Petre Deranje i službeno je otvoren program obilježavanja, u kojem su dominirali mladi izvođači kroz nastupe grupe dječjeg vrtića s pjesmom „Proljeće“, učenika OŠ R.K. Jeretova Dominika Brnčića (3.b) na harmonici koji je izveo dvije skladbe „Ljubav je bol“ i „Opatijske oštarije“. Atmosferu su dodatno užarile svojim dinamičnim nastupom Opatijske mažoretkinje, kao i nastup učenice Glazbene škole Mirković Natali ružić, koja je izvela skladbu „Balada za Adelinu“ (Clayderman)

Nakon toga publika je uživala u projekciji filma Ljepotica i zvijer“, a potom i disco party upriličenom za njih u klupskom prostoru Gervaisa.

Grad Opatija