Povežite se s nama

Vijesti

U Kastvu prikupljeno 450 kila hrane za napuštene pse i mačke

Objavljeno

na


U nedjelju, 8. prosinca, u Kastvu ispred Spara održana je humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke.

“Ova, jubilarna deseta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je veoma uspješna. Prikupljenih 450 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i gotovo 900 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama”, rekao je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista.

“Ovu smo akciju organizirali u suradnji sa „Društvom za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udrugom Mijau“. Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u azil za napuštene pse. Prikupljena hrana za mačke preko „Udruge Mijau“ poslana je napuštenim mačkama u 3 maju. Prikupljenim novčanim sredstvima kupit će se lovka za napuštene kastavske mačke. Zahvaljujemo se klubu 60+ iz Opatije koji već tradicionalno sudjeluju u našim akcijama, i svima ostalima koji su se odazvali na našu akciju. Onima koji to nisu bili u mogućnosti učiniti, poručujemo da će sljedeću priliku za to imati već na proljeće”, Dajan Delić, poručio je član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram